Двуспален апартамент

Home / Двуспален апартамент

от 65,70 лв


Други стаи

Студио

Площ: 25 кв.м

Капацитет: до 2 гости

Цена от 65,70 лв

Едноспален апартамент

Площ: 25 кв.м

Капацитет: до 2 гости

Цена от 65,70 лв